Täydellinen saunailta on tehty hyvistä ystävistä, lempeistä löylyistä, lämpimästä kylpypaljusta ja herkullisen kuumasta Uiton artesaanipizzasta.

Maanantai-lauantain saunailta 6-10 henkilölle 550 € (sis. alv). Saunaillan hintaan sisältyy kelohongalla sisustetun saunan lisäksi palju, pyyhkeet & kylpytakit sekä käsityönä tehdyt artesaanipizzat. Sauna on käytössä aina kello 23 asti. Tarjous ei ole voimassa pyhäpäivinä.

Kysythän tarjouksen, jos saunojia on enemmän – meidän tiloihin kyllä mahtuu! Vallitsevat olosuhteet on otettu huomioon Uittotuvalla tarkasti, ja käsidesien sekä tehostettujen pintojen puhdistamisen lisäksi yksityistilaisuuksille on mahdollista järjestää oman tilan lisäksi myös täysin oma sisäänkäynti sekä WC:t.

ARTESAANIPIZZA MENU

Kylmäsavulohi-smetana

Kana-pekoni

Uittotuvan artesaanipizzat leivotaan käsityönä Caputo-myllyn 00-jauhoista. Taikinaa kohotetaan hellästi 12 tuntia ja pizzat täytetään valitsemallasi täytteellä sekä herkullisilla San Marzanon tomaateilla ja mozzarellalla. Uiton artesaanipizzat paistetaan herkullisen kuumiksi ja rapeiksi juuri sinua varten.

Artesaanipizzoja on saatavilla myös kasvisversiona tai täysin vegaanisena – muista mainita ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot saunailtaa varatessasi, jotta voimme palvella sinua paremmin!

Menun kylkeen on mahdollista ostaa myös erilliset juomapaketit – kysy meiltä lisää! Saunatilamme on anniskelualuetta eli omien alkoholien tuominen ei ole mahdollista.