Ota yhteyttä

Anssi Kela Uittoareenalla 6.8.

Anssi Kela nähdään Uittoareenalla pe 6.8.2021!

Anssi Kela on yli 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Peräti viidellä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä julkaisi syksyllä 2018 seitsemännen soololevynsä ”Ääriviivoja”. Albumilta lohkaistu, reippaasti yli kolme miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle ”Ilves” dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Hänet tunnetaan myös loputtomasta luovuudestaan, joka näkyy itse musiikin lisäksi esimerkiksi mestarillisena sisällöntuotantona sosiaalisessa mediassa sekä spesiaalien keikkakonseptien muodossa. Normaalien kiertueidensa lisäksi Kela on tehnyt mm. ”Mun täytyy kävellä näin” -nimellä kulkevia elämäkertakonsertteja, jotka yhdistelevät konserttia, monologia ja filmiä. Aamulehti ylisti konseptia viiden tähden konsertiksi.

Anssi Kela 6.8.2021 Uittoareenalla

Ovet auki klo 18, showtime klo 19. Konsertissa on väliaika. K-18.

Liput 32 €. Lipunmyynti alkaa perjantaina 18.12.2020 Uittotuvan verkkokaupassa ja tammikuusta alkaen Mokkamaa (Kauppakatu 25) Mokkamaasta ostettaessa liput vain käteisellä.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ