Ota yhteyttä

Anssi Kela Uittoareenalla 6.8.

Anssi Kela nähdään Uittoareenalla pe 6.8.2021!

Anssi Kela on yli 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Peräti viidellä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä julkaisi syksyllä 2018 seitsemännen soololevynsä ”Ääriviivoja”. Albumilta lohkaistu, reippaasti yli kolme miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle ”Ilves” dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Hänet tunnetaan myös loputtomasta luovuudestaan, joka näkyy itse musiikin lisäksi esimerkiksi mestarillisena sisällöntuotantona sosiaalisessa mediassa sekä spesiaalien keikkakonseptien muodossa. Normaalien kiertueidensa lisäksi Kela on tehnyt mm. ”Mun täytyy kävellä näin” -nimellä kulkevia elämäkertakonsertteja, jotka yhdistelevät konserttia, monologia ja filmiä. Aamulehti ylisti konseptia viiden tähden konsertiksi.

Kyseessä on ainoa esiintyminen Joensuussa kesällä 2021.
Kokoonpano:
Anssi Kela: Laulu, kitara
Ville Kela: Rummut
Antti Karisalmi: Basso, taustalaulu
Saara Metsberg: Kosketinsoittimet, taustalaulu
Mikko Kosonen: Kitara, taustalaulu

Anssi Kela 6.8.2021 Uittoareenalla

Ovet auki klo 18, showtime klo 19. Konsertissa on väliaika. Konsertti on ikärajaton.

Liput 32 € Uittotuvan verkkokaupassa ja Mokkamaa (Kauppakatu 25) Mokkamaasta ostettaessa liput vain käteisellä.

 

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

 

Etkot ja aitio Anssi Kelan keikalle

Haluatko keikkaporukkasi iltaan ripauksen luksusta? Varaa Kelan Uittoareenan konsertin yhteyteen Uittotuvan rantapaviljonki vain teidän yksityiskäyttöön! Paviljongin Etkot 10-20 henkilölle 89 € per henkilö (sis. alv). Lue lisää ja varaa oma Etkot ja aitio täältä!