Ota yhteyttä

Anna meidän huolehtia jouluperinteistäsi!

Mietityttääkö pikkujouluaika? Anna Utran Uittotuvan huolehtia yrityksesi jouluperinteistä! Turvavälien toteutumiseksi olemme vähentäneet asiakaspaikkoja noin puolella. Helposti muokattavissa tiloissamme voit järjestää joululounaan, -brunssin tai pikkujoulut yksityisesti ja turvallisesti. Voimme järjestää seurueellesi ruokailun omassa tilassa, omalla sisäänkäynnillä ja tarjoilulla. Tarvittaessa lisäämme noutopisteitä, jotta jonojakaan ei pääse muodostumaan.

Tänä vuonna tarjolla on myös käteviä take away -joululounaita kaikilla herkuilla. Lisäksi voimme tuoda ylelliset tarjoilut suoraan omiin tiloihisi.

 

Uittotuvan joululounas

Perinteistä joululounasta tarjoamme 8. – 23.12. tiistaista perjantaihin. Runsaassa buffet-pöydässä on tarjolla käsin valmistettua lähiruokaa Pohjois-Karjalan tiloilta ja metsistä, tarjoiltuna Uittotuvan elämyksellisissä puitteissa.

Kattaukset ovat klo 11 ja klo 13. Hinta 39€. Menu on katsottavissa täällä:

https://www.utranuittotupa.fi/uittotuvan-joululounas/

Pöytävaraukset ja erikoisjärjestelyt puh. 0500 675 162, myynti@uittotupa.fi.

 

Uittotuvan joulubrunssi  

Tuo asiakkaasi tai henkilökuntasi Uittotuvan maistuvalle joulubrunssille! Brunssilla tarjolla täyttävät alkupalat ja vaihtuvat lämpimät pursuavasta buffet-pöydästä. Brunssin hinta 22€.

 

Take away -joululounas

Tänä vuonna tarjoamme myös jouluruokaa take away -annoksina. Tee tilaus vaikka samoin tein! Kysy myös catering-palveluistamme.

 

Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen jouluhetki. Turvallisesti, ammattitaitoisesti, mutta mausta tinkimättä!