Ota yhteyttä

5.8. Olavi Uusivirta

pe 5.8.2022 klo 19 | Uittoareena | ikärajaton | liput 36 €

 

Ei kahta ilman kolmatta! Hurmioituneita keikkoja Utrassa heittänyt Olavi Uusivirta nähdään jälleen Uittoareenan lavalla tulevana kesänä. Kotimaisen musiikin ykköskaartiin kuuluvaa Uusivirtaa voi artistin lisäksi kutsua varsinaiseksi renesanssimieheksi, sillä multitalentti tekijä on tuttu näky myös eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin teatterilavoiltakin.

Olavi Uusivirta tunnetaan hekumallisena live-esiintyjänä, jonka taustalla vaikuttavat niin ikään Suomen kärkikaartiin kuuluvat kitaristi Timo Kämäräinen, basisti Jaakko Kämäräinen ja rumpali Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan, eikä Uittoareenan elokuinen keikka tule missään nimessä olemaan poikkeus!

Emma-palkittu Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Vuoden 2021 aikana kansaa on siunattu uusilla biiseillä Hilma af Klint ja Kun hiljaisuus oli kultaa.

OSTA LIPUT

 

Olavi Uusivirta Uittoareenalla pe 5.8.2022

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa on väliaika.

Konsertti on ikärajaton.

 

Liput

Hinta 36 €

Ennakkolippuja voi ostaa verkkokaupasta sekä Utran Uittotuvan toimistolta. Uittotuvalta ostettaessa maksutavaksi käy myös ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum. Uittotuvan toimisto avoinna arkisin klo 9-16. Soita varmistaaksesi että olemme paikalla P. 0500675162

OSTA LIPUT