Ota yhteyttä

21.8. Vesterinen Yhtyeineen

su 21.8.2022 klo 19 | Uittoareena | ikärajaton | liput 36 €

 

Vesterinen Yhtyeineen on kasvanut luontevasti niin bändin jäsenistön kuin intohimoisen seuraajakuntansakin osalta. Suorastaan hurmoksellisista keikoista tunnettu, nykyään kymmenhenkinen kokoonpano on vetänyt viime vuosien aikana täyteen loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja eri puolilla Suomea.

Yhtyeen seitsemäs pitkäsoitto, Meissä asuu elämä, on viimeistään nostanut Vesterisen Yhtyeineen suomipopin suurten joukkoon. Albumilistan kakkosena debytoineelta levyltä löytyy mm. radioiden tehosoitossa pyörineet hitit Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä.

Syyskuussa 2021 Uittoareenan loppuunmyydyssä kesäkauden päätöskonsertissa esiintynyt ja yksi eniten Uittoareenalle toivotuista artisteista palaa ansaitusti Utraan jälleen elokuussa!

Osta liput

 

Vesterinen Yhtyeineen Uittoareenalla su 21.8.2022

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa on väliaika.

Konsertti on ikärajaton.

 

Liput

Hinta 36 €

Ennakkolippuja voi ostaa verkkokaupasta sekä Utran Uittotuvan toimistolta. Uittotuvalta ostettaessa maksutavaksi käy myös ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum. Uittotuvan toimisto avoinna arkisin klo 9-16. Soita varmistaaksesi että olemme paikalla P. 0500675162

 

Osta liput