Ota yhteyttä

2.9. Laura Närhi, Mikko Harju

pe 2.9.2022 klo 19 | Uittoareena | ikärajaton | liput 36 €

 

Uittoareenan syyskuun tuplakonsertin illan aloittaa laulaja-lauluntekijä Mikko Harju. Voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu solisti löysi tiensä suomalaisten sydämiin vuoden 2016 jättihitillään Mä olen tässä, jota seurasi niin ikään tuplaplatinarajan ylittänyt Taivas ei oo rajana sekä platinaa striimannut Sinä riität.

Harjun poikkeuksellinen kyky sanoittaa samaistuttavan herkkiä kappaleita on paitsi tehnyt hänestä kaupallisen menestyksen, se on ampaissut hänet myös fanien suosioon. Vuonna 2018 julkaistun debyyttialbumin Sinä olet elämä kappaleet ovat nousseet niin isoksi ilmiöksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja. Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu singlet Timantti, Anna mennä lennä, Taikavoimia sekä uusimpana elokuussa julkaistu Meidän puolella

Mikko Harjun edellinen vierailu Utrassa myytiin ennätysajassa loppuun. Kyseessä on siis varmasti hartaasti odotettu paluu!

 

Uittoareenan tuplakonsertin iltaa jatketaan Kemopetrolin solistina uransa aloittaneen Laura Närhen seurassa. Herkkien tulkintojen ja liikuttavien laulujen Närhi tunnetaan parhaiten menestyshiteistään Mä annan sut pois, Tämä on totta, Tuhlari, Supersankari, Hetken tie on kevyt ja Siskoni feat. Erin. Närhi on julkaissut soolourallaan kolme albumia, joista viimeisin Vastavoimat ilmestyi syksyllä 2020.

Perjantaina 2.9.2022 Uittoareenalla luvassa suuria tunteita ja kylmiä väreitä. Lämpimästi tervetuloa!

Osta liput

 

Laura Närhi ja Mikko Harju Uittoareenalla pe 2.9.2022

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa on väliaika.

Konsertti on ikärajaton.

 

Liput

Hinta 36 €

Ennakkolippuja voi ostaa verkkokaupasta sekä Utran Uittotuvan toimistolta. Uittotuvalta ostettaessa maksutavaksi käy myös ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum. Uittotuvan toimisto avoinna arkisin klo 9-16. Soita varmistaaksesi että olemme paikalla P. 0500675162

 

Osta liput