Ota yhteyttä

17.6. Waltteri Torikka

pe 17.6.2022 klo 19 | Uittoareena | ikärajaton | liput 36 €

 

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Torikan vuonna 2015 julkaistu debyyttialbumi Sydän oli suurmenestys: se myi platinaa ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Samaa polkua ovat seuranneet myös vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus, joka ylitti myös kultarajan. Viimeisin albumi Toivo julkaistiin vuonna 2020.

Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. MTV:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hurmanneen Torikan upeaa tulkintaa kuullaan Uittoareenan lavalla perjantaina 17. kesäkuuta.

OSTA LIPUT

 

Waltteri Torikka Uittoareenalla pe 17.6.2022

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa on väliaika.

Konsertti on ikärajaton.

 

Liput

Hinta 36 €

Ennakkolippuja voi ostaa verkkokaupasta sekä Utran Uittotuvan toimistolta. Uittotuvalta ostettaessa maksutavaksi käy myös ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum. Uittotuvan toimisto on avoinna arkisin klo 9-16. Soita varmistaaksesi että olemme paikalla! p. 0500675162

 

OSTA LIPUT