Ota yhteyttä

Walk In -ulkoilma-elokuvanäytös

Pimenevä syysilta, tunnelmallinen Uittoareena ja kaksi laatuleffaa: Aki Kaurismäen Toivon tuolla puolen ja Ed Woodin klassikko Plan 9 from Outer Space – tervetuloa!

Walk In -ulkoilma-elokuvanäytös lauantaina 2.9 Uittoareenalla

Klo 19.45 Aki Kaurismäki: Toivon tuolla puolen
Suomi 2017 – kesto väliajan kanssa noin 120 min – K12

Kaurismäen palkittu uutuuselokuva kertoo suomalaisesta kauppamatkustajasta ja syyrialaisesta pakolaisesta, joiden polut risteävät. Elokuvan pääosissa nähdään Sherwan Haji ja Sakari Kuosmanen. Elokuvassa puhutaan kuitenkin suurimmaksi osaksi suomea, mutta myös englanniksi ja arabiaksi, tekstitys on englanniksi.

Klo 21.30 Ed Wood: Plan 9 from Outer Space
USA 1959 – 78 min, ei väliaikaa – K12

Virallisesti maailman huonoin elokuva! Ed Woodin tarinassa avaruusolennot saapuvat maahan (pahvista tehdyillä lentävillä lautasilla tietenkin) ja herättävät henkiin hautausmaalle haudattuja ruumiita zombeina ja vampyyreina tai jotain sinnepäin.Rooleissa nähdään mm. suomalaissyntyinen televisiojuontaja Maila Nurmi aka Vampira. Elokuva on puhuttu englanniksi, ei tekstitystä. PS. Tässä elokuvassa ei haittaa, vaikkei kieltä ymmärtäisikään, koska järjenvastaiset tapahtumat ovat joka tapauksessa käsittämättömiä!

Elokuvat esitetään oikeaoppisesti 35mm filmiltä!
Liput: yksi elokuva 7 €, kaksi elokuvaa 12 €. Lippuja saa ennakkoon ja esitysiltana Utran Uittotuvalta (Uittopäälliköntie 2).

Ennakkoon varatut väliajat katamme nimellä valmiiksi pöytiin päärakennukseen ja katsomossa olevat aitiot ovat anniskelualuetta, joissa voit nauttia virvokkeita myös esityksen aikana.

Tarjolla myös popcornia, Haukiniementilan Luomu-Limousinemakkaraa, makeaa ja suolaista kahvileipää!

Tiedustelut myynti@utranuittotupa.fi , p. 0500675162
Näytös järjestetään yhdessä Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistys ry:n kanssa.