Ota yhteyttä

Teatteri-info

Utran Uuden Teatterin esitykset pidetään Uittoareenalla. Utran Uittotuvan pihapiiristä löytyvä katettu ulkoareena sijaitsee kauniissa rantamaisemissa, noin 6 km päässä Joensuun keskustasta.

Kulkuyhteydet

Uittoareena löytyy Utran Uittotuvan pihapiiristä (Uittopäälliköntie 2, 80170 Joensuu).

Kesäteatterin esityspäivinä Uittoareenalla on ohjattu pysäköinti. Kaaripihassa (Utran kirkon läheisyydessä) on 122 paikkaa ja Uittotuvan omassa pihassa on paikkoja liikuntarajoitteisille. Lisäksi takseille ja linja-autoille on pihassa omat merkityt alueet.

Joensuun keskustasta pääset perille bussilla numero 2, Rantakylä-Utra/Kupluskylä. Hyppää pois Utran kirkon pysäkillä ja olet kulttuurielämysten äärellä!

Uittoareena

Uittoareena tarjoaa elämyksiä paitsi teatteriesitysten, myös ruoan merkeissä. Vuonna 2014 rakennetussa Uittoareenassa on 500 katettua katsojapaikkaa. Aitioita on 8 kpl, jokaiseen aitioon mahtuu 10-12 henkilöä ja niissä on anniskeluoikeudet.

Areenan katsomo ja näyttämö ovat katettuja, joten voit nauttia teatteriesityksistä säästä riippumatta.

Uittoareenaa vuokrataan myös muille tilaisuuksien järjestäjille esim. konsertteihin, seminaareihin ja juhliin.

Uittoareenalla tapahtuu

Suunnittelemme parhaillaan tulevia tapahtumiamme. Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla Uittoareenan ohjelmistosta vuoden ympäri. Ilmoitamme tulevista tapahtumistamme myös verkkosivullamme ja Facebookissa.

Tilaa uutiskirje