Ota yhteyttä

Uiton pikkujoulu-ilta la 9.12 klo 18, 55 €/hlö

Lauantaina 9.12 Pikkujoulu-illassa viihdyttää Drag-artisti Linnea von Kattendam, joka on yksi Suomen palkituimmista drag-artisteista.

Kaupungin Paras Kabaree on riemuntäyteinen juhlashow, joka tempaisee yleisön antaumuksella mukaansa suomalaisen drag show’n pyörteisiin! Show’ssa nähdään vaikuttavia musiikkinumeroita, vaihtuvia asuja, terävää stand up -komiikkaa ja hauskoja näköisimitaatioita koti- ja ulkomaan tähdistä. Ketkä saavat tänään hetkensä parrasvaloissa? Mitä ilmiöitä tänään ruoditaan? Kuka joutuu aplodeistaan tukiopetukseen? Kaupungin Paras Kabaree juhlistaa vuonna 2017 jo 8 vuotista taivaltaan!

Hahmon takaa löytyy teatterialan ammattilainen, drag-artisti ja tuottaja Ville Kekäläinen. Villen oivaltava komiikka, tarkkaan hiotut hahmot ja aito läsnäolo ovat valloittaneet yleisöjä niin yritysten juhlissa kuin teatteriravintoloiden estradeilla. Pistä siis menokengät jalkaan, ennakkoluulot romukoppaan ja vietä nauruntäyteinen ilta Linnea von Kattendamin kanssa.

Ilta aloitetaan jouluherkkuja notkuvalla buffalla klo 18 alkaen ja ohjelman jälkeen on vielä mahdollista tanssia ja laulaa Dj -Teamin karaokeisännän johdolla.

Illalliskortti on 55 €/hlö ja sisältää ruokailun ja ohjelman.

Tiedustelut ja varaukset myynti@utranuittotupa.fi , p. 0500675162