Ota yhteyttä

Uiton pikkujoulu-ilta: drag show!

Uiton kaikille avoimessa pikkujoulu-illassa viihdeyttää Drag-artisti Linnea von Kattendam ja herkulliseen pöytään on katettuna sesongin parhaat maut.

Lauantaina 9.12. Pikkujoulu-illassa viihdyttää Drag-artisti Linnea von Kattendam, joka on yksi Suomen palkituimmista drag-artisteista.

Kaupungin Paras Kabaree on riemuntäyteinen juhlashow, joka tempaisee yleisön antaumuksella mukaansa suomalaisen drag show’n pyörteisiin! Show’ssa nähdään vaikuttavia musiikkinumeroita, vaihtuvia asuja, terävää stand up -komiikkaa ja hauskoja näköisimitaatioita koti- ja ulkomaan tähdistä. Ketkä saavat tänään hetkensä parrasvaloissa? Mitä ilmiöitä tänään ruoditaan? Kuka joutuu aplodeistaan tukiopetukseen? Kaupungin Paras Kabaree juhlistaa vuonna 2017 jo 8 vuotista taivaltaan!

Hahmon takaa löytyy teatterialan ammattilainen, drag-artisti ja tuottaja Ville Kekäläinen. Villen oivaltava komiikka, tarkkaan hiotut hahmot ja aito läsnäolo ovat valloittaneet yleisöjä niin yritysten juhlissa kuin teatteriravintoloiden estradeilla. Pistä siis menokengät jalkaan, ennakkoluulot romukoppaan ja vietä nauruntäyteinen ilta Linnea von Kattendamin kanssa.

Ilta aloitetaan jouluherkkuja notkuvalla buffalla klo 18 alkaen ja ohjelman jälkeen on vielä mahdollista tanssia ja laulaa Dj -Teamin karaokeisännän johdolla.

Illalliskortti on 55 €/hlö ja sisältää ruokailun ja ohjelman.

Varaa pöytäsi upeasta miljööstä, herkullisen ruuan äärestä ja nauruhermoja kutkuttavan ohjelman parista! Ota yhteyttä: puh: 0500 675162 tai myynti@utranuittotupa.fi

Menu

Vihersalaattia ja vadelmanvinaigrettea
Tomaattia, punasipulia ja purjoa
Pikkelöityjä rosollivihanneksia ja inkiväärikastiketta
Waldorfinsalaattia tuoreesta varsiselleristä
Metsäsienisalaattia
Kukkakaaliterriiniä ja hernepyreetä
LiPan kotijuustoa ja punajuuri-chutney
Loimulohta ja mätikastiketta
Sillilajitelma
Keitettyä perunaa
Paahtopaistia ja piparjuurimajoneesia
Grillattua broileria, omenaa ja viikunaa
Savuporo-tuorepastasalaattia ja voikukkapestoa
Joulukinkkua talon uunista ja Uittotuvan sinappia
Karjalanpiirakoita ja munavoi
Uittotuvan mallasleipää ja voita
****
Ankankoipi confit ja tummaa karviaiskastiketta
Lanttu-perunagratiini ja glaseerattua porkkanaa
****
Valkosuklaapannacottaa ja Uittotuvan kuningatarhilloa,
pikkuleipälajitelma,
kahvi ja tee